Hiša Akaše

Hiša Akaše
Hiša Akaše Hiša Akaše Hiša Akaše Hiša Akaše

Zdravljenje z bioenergijo, bioenergija,bioenergijske,žalovanje,paliativa,spremljanje,umiranje,

O Hiši Akaše

Hiša Akaše je mali družinski center zdravja z sedežem v Ljubljani, Slovenija.
Specializirani pri zagotavljanju Bioenergetske terapije in podpore v času Paliativne oskrbe in Žalovanja, energetska podpora pri Obnovi Zdravja in tudi v Športu.

Kaj nudimo?

Nudimo energetske terapije posameznikom, majhnim skupinam, športnim klubom, športnikom in podjetjem.
Individualno in skupinsko zdravljenje nudimo osebno ali na daljavo.

V Hiši Akaše mesečno nudimo tudi Kompostni Krog Žalovanja, kjer gre za zdravljenje in transformacijo čustvenih, telesnih in duhovnih aspektov žalosti in žalovanja v obliki svetih obrednih krogov povezovanja tako na osebnem kot globalnem nivoju.

Nudimo varno, sočutno in zdravilno okolje za vaše potovanje, prostor kjer je vaša duša slišana in je sprejeta in kjer soustvarjamo svet po meri skupnega dušnega klica in hrepenenja.

O bioterapevtu

Christina Maria Jarc Štembal se je rodila v Kanadi in trenutno živi v Ljubljani, s svojim možem in tremi otroki.
Pri spremljanju svojega umirajočega očeta in pri soočenju z svojo lastno izgubo in žalovanjem, je opazila, da živimo v družbi, ki ima fobijo pred smrtjo in žalovanjem in strah pred lastno minljivostjo, kjer duša nima prostora za izražanje, posluh in sprejetje.
Inspirirana preko mati Zemlje in svetlobnih višav zdaj posveča svoje delo in življensko poslanstvo k ustvarjanju sveta po katerem hrepeni naša duša.
Svoje delo posveča Bioenergetski podpori  in biotransformaciji v času umiranja in žalovanja ter obnovi zdravja s poudarkom na večdimenzionalnem pristopu zdravljenja in rehabilitacije (misli, emocije, telo, duša).
Pod vplivom mnogih  učiteljev, dušnih aktivistov in vodnikov (Azul-Valerie Thome, Francis Weller, Sobonfu Some,  Stephen Jenkinson, Naomi Feinberg, Donna Eden,  Neale Donald Walsch, Zdenko Domančič, Cristy Žmahar, James Van Praagh) hodi po poteh duhovnega izražanja, zdravljenja in ustvarjanja sveta po kateri hrepeni duša.
Je izvajalka mesečnega Kompostnega Kroga Žalovanja.
Raziskovalka življenja, prostovoljka hospica in Montessori pedagog z veliko ljubeznijo do vseh vidnih, nevidnih svetov, bitij in prednikov.

Klemen Štembal

Sem oče treh otrok, mož, ljubitelj življenja in športa, raziskovalec skrivnosti življenske energije, globin človekove duše, vidnih in nevidnih stvari. Pri svoji osebni rasti sem se izobraževal pri različnih  mentorjih Christina Jarc Štembal, Zdenko Domančič, Slavko Vidranski, Mihael Žmahar, Cristy Žmahar, Neal Donald Walsch, Dona Eden, T Harv Eker, Azul-Valerie Thome, Francis Weller, Sobonfu Some

Klemen je terapevt,ki z svojo srčnostjo, toplino in nasmehom nikogar ne pusti ravnodušnega.

Brezmejni.si

Deli z prijatelji
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •