Hiša Akaše

Deli z prijatelji

Hiša Akaše
Hiša Akaše Hiša Akaše Hiša Akaše Hiša Akaše

Zdravljenje z bioenergijo, bioenergija,bioenergijske,žalovanje,paliativa,spremljanje,umiranje,

O Hiši Akaše

Hiša Akaše je mali družinski center zdravja z sedežem v Ljubljani, Slovenija.
Specializirani pri zagotavljanju Bioenergetske terapije in podpore v času Paliativne oskrbe in Žalovanja, energetska podpora pri Obnovi Zdravja in tudi v Športu, Obsmrtno spremljanje/OBSMRTNA DOULA, Kompostni krog žalovanja, Obredi prehoda.

Kaj nudimo?

Nudimo energetske terapije posameznikom, majhnim skupinam, športnim klubom, športnikom in podjetjem.
Individualno in skupinsko zdravljenje nudimo osebno ali na daljavo.

Obsmrtno spremljanje/OBSMRTNA DOULA/Energijska podpora v času umiranja in žalovanja.

V Hiši Akaše mesečno nudimo tudi Kompostni Krog Žalovanja, kjer gre za transformacijo čustvenih, telesnih in duhovnih aspektov žalosti in žalovanja v obliki svetih obrednih krogov povezovanja tako na osebnem kot globalnem nivoju.

Nudimo varno, sočutno in zdravilno okolje za vaše potovanje, prostor kjer je vaša duša slišana in je sprejeta in kjer soustvarjamo svet po meri skupnega dušnega klica in hrepenenja.

Kdo smo?

Christina Maria Jarc Štembal se je rodila v Kanadi in trenutno živi v Ljubljani, s svojim možem in tremi otroki.
Pri spremljanju svojega umirajočega očeta in pri soočenju z svojo lastno izgubo in žalovanjem, je opazila, da živimo v družbi, ki ima fobijo pred smrtjo in žalovanjem in strah pred lastno minljivostjo, kjer duša nima prostora za izražanje, posluh in sprejetje.
Inspirirana preko mati Zemlje in svetlobnih višav zdaj posveča svoje delo in življenjsko poslanstvo k ustvarjanju sveta po katerem hrepeni naša duša.
Svoje delo posveča obsmrtnemu spremljanju umirajočih kot OBSMRTNA DOULA, spremljanju žalujočih in  bioenergetski podpori  in biotransformaciji v času umiranja in žalovanja ter obnovi zdravja s poudarkom na večdimenzionalnem pristopu zdravljenja in rehabilitacije (misli, emocije, telo, duša).
Pod vplivom mnogih  učiteljev, dušnih aktivistov in vodnikov (Azul-Valerie Thome, Francis Weller, Sobonfu Some,  Stephen Jenkinson, Naomi Feinberg, Donna Eden,  Neale Donald Walsch, Zdenko Domančič, Cristy Žmahar, James Van Praagh) hodi po poteh duhovnega izražanja, zdravljenja in ustvarjanja sveta po kateri hrepeni duša.
Je izvajalka mesečnega Kompostnega Kroga Žalovanja.
Raziskovalka življenja, pisateljica in avtorica knjige ‘Everglow’  in Montessori pedagog z veliko ljubeznijo do vseh vidnih, nevidnih svetov, bitij in prednikov.

Pridobljena znanja in izkušnje:

*diplomirani Upravni Organizator

*Montessori pedagog

*udeležba na izobraževanju za spremljanje umirajočih in žalojučih Slovenskega Društva Hospic

*pridobljene izkušnje na področju spremljanja in žalovanja kot prostovoljka Hospic-a (odrasli in otroci)

*Udeležba na izobraževanju Kompostnega Kroga Žalovanja, Souland.org in izvajalka kompostnih krogov žalovanja v Sloveniji

*Končan študij Obsmrtna Doula – Univerza Vermont, USA

*Last Aid inštruktorica

 

 

Klemen Štembal

Sem oče treh otrok, mož, ljubitelj življenja in športa, raziskovalec skrivnosti življenske energije, globin človekove duše, vidnih in nevidnih stvari. Pri svoji osebni rasti sem se izobraževal pri različnih  mentorjih Christina Jarc Štembal, Zdenko Domančič, Slavko Vidranski, Mihael Žmahar, Cristy Žmahar, Neal Donald Walsch, Dona Eden, T Harv Eker, Azul-Valerie Thome, Francis Weller, Sobonfu Some

Klemen je terapevt,ki z svojo srčnostjo, toplino in nasmehom nikogar ne pusti ravnodušnega.

Brezmejni.si