ENERGIJSKA TERAPIJA PRI OBNOVI VAŠEGA ZDRAVJA

Deli z prijatelji

ENERGIJSKA PODPORA PRI OBNOVI VAŠEGA ZDRAVJA
Bioenergetska podpora je tehnika uporabe kozmične energije pri zdravljenju, ki je enostavna, mogočna, neboleča in učinkovita tehnika zdravljenja z polaganjem rok, ki učinkuje ne glede na starost ali stanje, ki se obravnava.

Tehnika je povsem naravna, ne invazivna, energija se jemlje iz narave, ki je del nas in v telesu odstranjuje motnje, blokade in obnavlja zdravilni tok energije v bioenergetskem polju.
Telesu je tako omogočeno, da njegovi lastni mehanizmi samoozdravitve začnejo delovati,da se vzpodbudi lastni imunski sistem ki nadaljuje s procesom zdravljenja.
Med samo terapijo lahko človek ki je občutljiv na lastno energetsko polje zaznava različne občutke kot so toplota, hlad, mravljinci in kroženje energije po telesu ali pa se prepusti in uživa v sproščanju in času ki je posvečen izključno sebi.
Sama terapija v sodelovanju z klasičnimi, uradnimi medicinskimi terapijami in oblikami zdravljenja pokriva široko področje delovanja,od preventive do zdravljenja in podpore širokega spektra fizičnih in psihičnih bolezni.

(alergije,demenca,depresija, artroza, revma, osteoporoza, astma,avtoimune bolezni, bolečine, krvne bolezni, bolezni ledvic, pljuč,oči,ušes,ščitnice, jeter, želodca, žolča, trebušne slinavke, prebavil, srca, bronhitis, celjenje ran, zlomov in drugih poškodb-skrajša se čas rehabilitacije oz se za 2-3 krat pospeši celjenje, diabetes, epilepsija, gangrena, glavobol,migrene, herpes, holesterol, inkontinenca, prostata, išias, imunski sistem, krčne žile, kronične bolezni,nevromuskulaturne bolezni, putika, rak, tumorji, odpravljanje stranskih učinkov kemoterapij in obsevanj, vnetja in vnetni procesi, neplodnost, hemoroidi, zaprtje, ženske bolezni , kolitis….)

Energetska podpora se izvaja 4 zaporedne dni v naši Hiši zdravja oz na vašem domu ali na daljavo.

Cena 4 dnevne terapije znaša 120 eur  (+ potni stroški v primeru obiska na vašem domu ali okolici vašega doma)